The Music Experiment/MTV & Intel

Updated: Feb 4, 2019

Collab designed and fabricated a custom 5,000 sf, giant hanging lamp shade. The purpose of the fixture was to create a visual experience for MTV's Music Experiment. We suspended the giant lamp shade at Hanger 8 in Santa Monica, California. We created custom animations for the live show and deployed the content in real time. The installation was used as the backdrop for two of Flux Pavilion videos.


Additional project details and more examples of our collective work can be found here.

If you are interested in learning more about our collective work and our innovation services please reach out.

Read more about us

309 Starr Street, Brooklyn, New York 11237

212-727-3190

 

 

 

Collab is an interdisciplinary community of professional makers.  We love to share.  If you are a non-profit that may benefit from having access to our space and braintrust,  please

learn more about our

community access programs.

 

 

 

By signing up you  agree to our  privacy policy.

2009 Collab Fabrication Lab & Innovation Studio

  • collabnyc twitter
  • collabnyc instagram

Site map     Privacy Policy